Wat ouders zeggen…

"Wij brengen ons derde kind op rij nu naar kinderdagverblijf Benjamin. Net als de oudste twee gaat ook de jongste elke keer weer met plezier. De leidsters van Benjamin zijn lief en betrokken. Er heerst een vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Voor ons is ook de christelijke achtergrond van Benjamin belangrijk; het is fijn als de normen, waarden, verhalen en liedjes aansluiten op thuis."
"We hebben onze dochter altijd met een gerust hart bij Benjamin gebracht. Het kleinschalige en gemoedelijke karakter van de kinderopvang sprak ons erg aan. En het christelijke karakter is vrij uniek voor een kinderdagverblijf. Ik vind het geweldig dat die kleintjes Bijbelverhalen horen en liedjes zingen met andere kinderen. Daarnaast is de centrale ligging in het centrum van Gouda ideaal voor ons. Onze zoon gaat er nu ook naar toe!"
"Kleinschalig kinderdagverblijf waarbij je kind echt een thuisgevoel krijgt. Lieve leidsters en weinig wisselingen. Voor mijn zoontje die eind van dit jaar vier jaar wordt, is er een 3+ programma."
"Lieve leidsters, vertrouwde gezichten, huiskamer – gevoel, gezellige sfeer. Een veilige plek om je kinderen aan toe te vertrouwen!"
"Benjamin is een fijn, kleinschalig kinderdagverblijf. Mijn kind heeft het er erg naar zijn zin. De Pedagogisch medewerksters zijn lief en spontaan. De wisseling van Pedagogisch medewerkster is minimaal."
"Onze zoon en dochter hebben het altijd erg goed naar hun zin op Benjamin. Ze spelen graag binnen en nog liever buiten. Ze leren leuke versjes, samen spelen en ook beter luisteren. Hoogtepunt is als ze soms met de wat oudere kindjes met de bolderkar naar de markt gaan. Onze zoon Jesse wil overigens later graag met de juf trouwen."
"Leuk, kleinschalig kinderdagverblijf. Een plek waar je je kinderen met een gerust hart achter laat."
"Kleinschalig kinderdagverblijf waarbij je kind echt een thuisgevoel krijgt. Lieve leidsters en weinig wisselingen. Voor mijn zoontje die eind van dit jaar vier jaar wordt, is er een 3+ programma."
"Lieve leidsters, vertrouwde gezichten, huiskamer-gevoel, gezellige sfeer. Een veilige plek om je kinderen aan toe te vertrouwen!Benjamin is een fijn, kleinschalig kinderdagverblijf."
"Mijn kind heeft het er erg naar zijn zin. De Pedagogisch medewerkster zijn lief en spontaan. De wisseling van Pedagogisch medewerkster is minimaal. Mijn oudste kind heeft 4 jaar vast Pedagogisch medewerkster gehad."
Kinderdagverblijf Benjamin; de gezelligste kinderopvang in het centrum van Gouda!