Flexibel contract

Er is veel vraag naar flexibelere contracten. In het bijzonder hebben sommige ouders tijdens enkele schoolvakanties geen behoefte aan kinderopvang. Daarom stellen wij de volgende flexibelere variant in per september 2015.

  • Geen afname tijdens de schoolvakanties, in de overige weken (40 weken) wel op de afgesproken dagen in het contract.
  • Het uurtarief voor dit contract is 7,50 Euro.  Extra dagen (tijdens de schoolvakanties of andere dagen) kunnen bijgekocht worden tegen ditzelfde uurtarief.

Deze flexibele contract vorm is per heden mogelijk. We bieden het aan als een pilot voor een jaar (tot 1 oktober 2016), daarna evalueren we of het aanslaat en passen het zo nodig aan.

Een flexibel contract waar ook de dag van de week telkens kan wisselen (bijv. bij onregelmatige diensten) is wat lastiger in te vullen, omdat wij vooral op de dinsdag en donderdag niet een plekje kunnen garanderen. Wel bieden we de mogelijkheid om te ruilen binnen de week en de mogelijkheid voor het afnemen van halve dagen op woensdag en vrijdag, waardoor we zoveel mogelijk willen voldoen aan de wensen. Meldt je voor specifieke situaties bij Annette Slot-Verboom om samen te zoeken naar een oplossing.