Wennen

In de maand voorafgaand aan de plaatsing wordt u als ouder uitgenodigd voor een rondleiding. Er wordt dan informatie gegeven over onze kinderopvang en er worden afspraken gemaakt over het wennen.

Bij iets grotere kinderen duurt het wennen wat langer. Meestal komt uw kind een tweetal keren wennen; de eerste keer een ochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur en de tweede keer wat langer of de middag van 12:30 tot 16:30. Wij stemmen dit in overleg met u af.

We proberen de wen-afspraken zo dicht mogelijk bij de plaatsingsdatum te plannen. Op de eerste dag dat uw kind komt, kunt u uitgebreid met de leidsters spreken. Er wordt informatie uitgewisseld en u ziet hoe het er in de groep aan toegaat. Na een poosje gaan u weg en uw kind blijft achter in de groep. De tweede keer komt uw kind wat langer wennen en gaat u eerder weg.  U mag natuurlijk altijd bellen om te vragen hoe het met uw kind gaat.

Als uw kind door iemand anders wordt opgehaald, laat dit dan even weten. Kinderen worden niet meegegeven aan personen die de leiding niet kent.

Kinderdagverblijf Benjamin; de gezelligste kinderopvang in het centrum van Gouda!