Coronavirus

Het coronavirus is nog steeds onder ons, ondanks dat met ingang van vrijdag 25 februari 2022 de meeste maatregelen komen te vervallen. Daar zijn we blij en dankbaar voor. Maar we zijn nog wel voorzichtig en er gelden nog steeds een aantal hygiënemaatregelen, om zo de kans op besmetting te minimaliseren. Onderstaande regels gelden voor ouders/verzorgers die de kinderen komen brengen en halen.

Met het brengen en halen van de kinderen mag er 1 ouder per gezin hun kind(eren) komen halen. Er hoeft geen 1,5 meter afstand meer gehouden tussen ouders en leidsters. Ook vervalt de verplichting om een mondkapje te dragen.
Wel mogen er maximaal 3 ouders tegelijk in de gang zijn. De gang bij Benjamin is niet erg groot, waardoor het snel druk wordt. De leidsters hebben graag een goed overzicht van wie er in de gang is. Ook geldt nog steeds dat ouders niet in de zalen mogen komen. 

Als kinderen verkouden zijn en hoesten en/of koorts van 38 graden of hoger hebben, geldt nog steeds dat zij thuis moeten blijven. Als het kind 24 uur klachtenvrij is, mag het weer naar de opvang komen.